Levering Info

Parket-Winkel.be levert haar producten zowel in België als Nederland. Tarief van levering hangt af van uw adres en het totale gewicht van uw bestelling en wordt automatisch berekend op onze bestelpagina. Vanaf een bestelbedrag van €450 = gratis levering in België!

  • Levertermijn voor parket & laminaat op stock: maximaal 10 werkdagen
  • Levertermijn voor parket en laminaat niet op stock: maximaal 6 weken

Levering zal gebeuren door een externe transportfirma (GLS). Betaling bij levering is hierdoor dus NIET mogelijk.

U ontvangt automatisch via email een verzendbevestiging met traceercode op de dag dat wij uw bestelling versturen. Uw pakket kan u vanaf dan zelf online volgen.

Uw bestelling zelf komen afhalen in ons magazijn te Waregem is tevens ook mogelijk op afspraak.

Belangrijk om weten:

• Uw bestelling wordt door ons behandeld op de dag dat wij uw betaling ontvangen. Voor online betalingen is dat de dag zelf nog, maar voor betalingen via bankoverboeking kan dit soms 1 à 2 werkdagen duren. Om uw bestelling sneller te ontvangen mag u steeds een betaalbewijs van online banking doormailen naar sales@parket-winkel.be.

• Uw bestelling parket of laminaat zal worden afgeleverd aan uw voordeur op een pallet. De pakketten zelf worden door de chauffeur van de transportfirma NIET binnen gebracht. Levering gebeurt ook enkel op gelijkvloers. Het is dus aangeraden dat er op de dag van levering iemand aanwezig is die de producten direct binnen kan zetten.

verzending

Bewaren